E-shop Megapixel.cz Registrace

Prosím o radu při výběru fotoaparátu...

Sledujte toto téma přes RSS
  • 1 | Stálý odkaz | Vloženo 12. 08. 2010, 19:22

Hezký dobrý den. Uvařuji o koupi fotoaparátu, ale nevím ještě jaký a hlavně jakou značku popřípadně volit. Investoval bych +- 5.000,- Kč. Jsem začínající fotograf, amatér a fotografovat budu doma, oslavy, rodinné fotky, dovolená a pod. Urči fotoaparát s optickým stabilizátorem a optickým zoomem 5x a vyšší. děkuji za případnou pomoc při výběru a Vaše osobní názory

Citovat
    Odpovědět

2 | Stálý odkaz | Vloženo 17. 08. 2010, 20:06

Nikon Coolpix 4200

Citovat
    Odpovědět

• 3 | Stálý odkaz | Vloženo 17. 08. 2010, 22:31

Reakce na #1

Dobrý den, momentálně máme vynikající nabídku velmi univerzálního přístroje http://www.megapixel.cz/samsung-wb600.

Citovat
    Odpovědět

4 | Stálý odkaz | Vloženo 18. 08. 2010, 17:38

dobrý den, potřeboval bych fotoaparát na natáčení HD videa, které chci vkládat na youtube.cz. Nejlépe Panasonic nebo Canon s možností zoomovat během natáčení. Který fotoaparát v ceně zhruba do 5 tisíc (čím levnější a kvalitní lépe) byste pro tyto účely doporučil a jakou kapacitu karty zvolit. Děkuji.

Citovat
    Odpovědět

• 5 | Stálý odkaz | Vloženo 20. 08. 2010, 09:06

Reakce na #4

Dobrý den, obávám se, že Panasonic ani Canon takový přístroj nenabízí. Já bych vyral například http://www.megapixel.cz/sony-cybershot-dsc … ibrny. Vhodná karta je například http://www.megapixel.cz/sony-ms-xm8gs-duo.

Citovat
    Odpovědět

6 | Stálý odkaz | Vloženo 20. 08. 2010, 11:45

děkuji za odpověď. Myslím, že třeba Panasonic ZX1 má taky možnost zoomu během natáčení. Co říkáte na tento přístroj?

Citovat
    Odpovědět

• 7 | Stálý odkaz | Vloženo 26. 08. 2010, 12:30

Reakce na #6

Dobrý den, proč ne, ve své třídě je celkem slušný. Chybu s ním neuděláte.

Citovat
    Odpovědět

8 | Stálý odkaz | Vloženo 27. 08. 2010, 00:17

koupil jsem si dnes panasonic TZ7 a při přehrávání videa v pc je slyšet v pravidelných intervalech sice tlumené, ale slyšitelné vysoké tóny, jakoby "pípání" každé půl sekundy asi. Mohlo by to být paměťovou kartou? Mám sandisk 8GB class6, někdo tu psal někde něco podobného jestli se nepletu, nevím v čem by byl problém, díky

Citovat
    Odpovědět

• 9 | Stálý odkaz | Vloženo 31. 08. 2010, 10:27

stanislav: je to paměťovou kartou, hodně uživatelů si na toto stěžovalo. Jinak dle rekcí uživatelů se zdá, že tímto problémem trpí hlavně rychle vysokokapacitní karty určitých výrobců. Na webu se dá dohledat víc.

Citovat
    Odpovědět

10 | Stálý odkaz | Vloženo 31. 08. 2010, 14:46

Dobrý den,
    potřebovala bych poradit ohledně výběru fotoaparátu. Vůbec se v této oblasti neorientuji, a proto bych byla ráda, kdybyste mi dali pár tipů. Mám doma Olympus, který jsem kupovala cca před 5 lety, ale na dálku + v noci fotí rozmazaně. Moje představa je, aby fotoaparát fotil kvalitně na velkou dálku + při pohybu (kvůli sportu), kvalitně fotil večer a aby se s ním pohodlně cestovalo (nechci další zavazadlo ;-) ). Popřípadě jestli je fotoaparát, který tohle splňuje + je ještě vodotěsný a nárazuvzdorný. Nejde mi příliš o cenu, ale spíše o kvalitu.

Citovat
    Odpovědět

1 2 3 4 5 6

Po přihlášení budete moci pokračovat

:-) :-D :-( ;-) :O :-P

Nápověda k BBcode

• [b] a [/b] - tučný text
  • [i] a [/i] - kurzíva
  • [u] a [/u] - podtržení
  • [img] a [/img] - vložení obrázku
  • [url] a [/url] - hypertextový odkaz

Více o formátování BBcode

Náhled

Akce týdne

Aktuality

• 10. 02. 2012

Nový Olympus E-M5 - excelentní výkon v retro těle

Nový přírůstek do rodiny kompaktů s výměnnými objektivy Olympus OM-D E-M5 vypadá na první pohled jako by byl vyroben někdy začátkem 80. let minulého století....

• 10. 02. 2012

Nové objektivy a kompakty Canon

Canon právě představil nové modely kompaktních fotoaparátů, což se dalo očekávat, protože s novinkami přišlo hned několik výrobců. Ale poměrně velkým...