E-shop Megapixel.cz Registrace

Prosím o radu při výběru fotoaparátu...

Sledujte toto téma přes RSS

51 | Stálý odkaz | Vloženo 03. 11. 2011, 16:27

mně to na můj Windows 7,nejde,je to velký zásah do systému,

Citovat
    Odpovědět

52 | Stálý odkaz | Vloženo 05. 12. 2011, 18:16

Dobrý den, prosím poraďte s výběrem fotoaparátu.
    Doposud jsem používala PANASONIC Lumix DMC TZ2 a byla jsem
    s ním velmi spokojená (pěkné fotky i video), bohužel se u něj poškodil
    CCD čip a oprava by stála cca 2500,--Kč.,
    proto prosím o radu, zda si koupit nový model TZ18 anebo TZ20 (nejsou na tyto modely zrovna nejlepší recenze) TZ18 = prý lepší fotky a TZ20 = prý lepší video. A starší TZ8 a TZ10 jsou stále dost drahé a již se asi nedají sehnat.
    Anebo mám investovat do staré TZ2(již bez záruky) dost peněz za opravu?
    Nejraději bych zůstala u značky Panasonic, ale můžete doporučit i jinou. Investovala bych cca 5 - 6000,-- Kč.
    Moc děkuji za radu ...Marie

Citovat
    Odpovědět

• 53 | Stálý odkaz | Vloženo 07. 12. 2011, 13:05

Reakce na #52

Dobrý den, já bych bez obav vybral http://www.megapixel.cz/panasonic-lumix-dmc-tz20-stribrny.

Citovat
    Odpovědět

54 | Stálý odkaz | Vloženo 12. 12. 2011, 11:18

Dobrý den. Vybírám nějaký kompakt, v cenové hladině 4-5 tis. Kč. Líbí se mi Nikon Coolpix S8100. Jaký je dle vašeho názoru? Případně jaký jiný by připadal v úvahu? Děkuji

Citovat
    Odpovědět

55 | Stálý odkaz | Vloženo 12. 12. 2011, 13:27

Dobry den, chtela bych vas poradit o radu s koupi dobreho fotoaparatu. Financne okolo 5.000 i vice, me predpoklady jsou: foceni doma, venku, dovolena ( konkretne historicke pamatky a jejich detaily), a hlavne foceni za kazdych podminek (dest...). Dekuji mnohokrat za radu.

Citovat
    Odpovědět

• 56 | Stálý odkaz | Vloženo 12. 12. 2011, 14:16

Reakce na #54

Dobrý den, myslím, že S8100 je dobrou volbou, chybu určitě neuděláte.

Citovat
    Odpovědět

• 57 | Stálý odkaz | Vloženo 12. 12. 2011, 14:16

Reakce na #55

Dobrý den, v této kategorii je velmi dobrý http://www.megapixel.cz/sony-cybershot-dsc-hx5.

Citovat
    Odpovědět

• 58 | Stálý odkaz | Vloženo 22. 01. 2012, 22:40

Dobrý den, zajímal by mě názor na fotoaparát Lumix GF3.Chtěl bych si ho koupit.Fotil bych s ním krajinu a domy, ale nevím jestli je vhodný i na focení např.představení v divadle, kdy je osvětlená více méně jen scéna.Díky za odpověď.

Citovat
    Odpovědět

59 | Stálý odkaz | Vloženo 10. 02. 2012, 09:24

Dobrý den,prosila bych o radu. Chtěla bych si zakoupit nový digitální fotoaparát.Uvažuji o kompaktu s výměnným objektivem zn. Olympus nebo Panasonic Lumix.Fotila bych děti,oslavy,dovolenou,přírodu, koncerty...atd.Každopádně bych chtěla kvalitnější fotky i za horších světelných podmínek,dobré fullHD video.Cena +- 10.000Kč.Děkuji za Vaši radu.

Citovat
    Odpovědět

• 60 | Stálý odkaz | Vloženo 10. 02. 2012, 13:12

Dobrý den, kompakty s výměnným sklem za 10t, to je trochu problém Panasonic DMC-GF2,OLYMPUS E-P2 tělo 9t....pomalejší ostření č i větší šum atd Od 16t. a více je kvalitnější provedení a tím i výsledek, nebo jste myslela jen tělo + - 10t?Jinak je tip na nový Panasonic TZ 30 má FULL HD,20 optický zoom,přepočet na kinofilm 24-480 mm cca 10t. ,ale nevýměnné sklo. :-)

Citovat
    Odpovědět

1 ... 4 5 6 7

Po přihlášení budete moci pokračovat

:-) :-D :-( ;-) :O :-P

Nápověda k BBcode

• [b] a [/b] - tučný text
  • [i] a [/i] - kurzíva
  • [u] a [/u] - podtržení
  • [img] a [/img] - vložení obrázku
  • [url] a [/url] - hypertextový odkaz

Více o formátování BBcode

Náhled

Akce týdne

• Panasonic Lumix DMC-TZ20 červený Panasonic Lumix DMC-TZ20 červený

Dostupnost: Skladem >5 ks

5 790 Kč s DPH

Porovnat

Model Panasonic Lumix DMC-TZ20 nabízí univerzální 16x zoom LEICA od 24mm se špičkovým videozáznamem v nejvyšším rozlišení Full HD, schopnost pořizovat 3D snímky bez …

Akce Slevněné zboží Doprodej

• Sony CyberShot DSC-W570 černý Sony CyberShot DSC-W570 černý

Dostupnost: Skladem >5 ks

2 990 Kč s DPH

Porovnat

Elegantní lehoučký kompakt Sony CyberShot DSC-W570 zaujme nejenom vybroušeným designem, ale i funkcemi a technickým vybavením. Za zmínku patří především vysoké …

Akce Slevněné zboží Doprodej

Aktuality