-
2 |
| Vloženo 22. 09. 2010, 17:44
Všem zájemcům o tento foťák:
Veškeré informace a aktualizace můžete sledovat na stránkách Mike Johston - the OnlinePhotographer:
http://theonlinephotographer.typepad.com/t … .html
Výrobcem stanovená cena 1000 USD.
Datum prodeje zhruba 3/2011. -
Martin Peč
-
5 |
| Vloženo 23. 09. 2010, 14:59
Vypadá slibně, ale obávám se toho časového úseku půl roku k prodeji. A do ČR jak ukazuje nedávná minulost ještě dýl. Dlouhá doba na to, aby se X100 zidealizovala. HS10 stačila kratší doba a pár hezčích fotek na webu, aby se z průměrného ultrazoomu stal polobůh. A zákonitě s příchodem na pulty přišlo zklamání.
O konkurenta doufám jinak půjde - šlo o řečnickou otázku.
-
6 |
| Vloženo 23. 09. 2010, 17:50
bohuslav brožDlouhá doba na to, aby se X100 zidealizovala. HS10 stačila kratší doba a pár hezčích fotek na webu, aby se z průměrného ultrazoomu stal polobůh. A zákonitě s příchodem na pulty přišlo zklamání.
O konkurenta doufám jinak půjde - šlo o řečnickou otázku.
Já nevím, o HS10 jsem se nezajímal. nevím jak to s ní bylo.
S X100 je tp myslím dost specifická situace.
Jednoduchý foťák, jeden nevýměnný pevný objektiv, manuální nastavování - o tu se bude zajímat dost úzký okruh zájemců. Vždyť to nemá ani pořádnej ZOOOM! O ultrazoomu už vůbec nemluvě. Nemá to žádný hypersuper program, žádné extra features - až na ten hledáček.
No jistě, může to být špatný foťák - nicméně, je první. Nepochybně.
Hodně fajnšmekrů si ho už dávno vysnilo. A pokud se to nepovede fuji - tak se nyní této koncepce zcela jistě chopí i další firmy.
Teda pevně doufám že jo.
S řečnickou otázkou je mi to jasné - to je přece cílem tohoto fóra. Vyprovokovat k diskuzi, přitáhnout lidi a prodat čím víc foťáků.
Tak to má být! Přeji vám, ať jsou vaše foťáky jenom ty nejkvalitněšía ať toho tady prodáte tuny! -
Jura
-
8 |
| Vloženo 07. 10. 2010, 18:05
JuraByl by skoro dokonalý už takhle nevyzkoušený, ovšem s výměnnými objektivy. S pevným (nesejmutelným) objektivem to je (pro mě) drahá snobská hračka...
Snobská hračka???
Ten objektiv bude fujinon 23/2, to bude s APS-C senzorem skvělá kombinace. teda, pokud opravdu ten foťák bude mít deklarované parametry a vlastnosti. Bude to něco jako rangefinder ve stylu leicy a pod. Za zlomek ceny leicy.
Měnit objektivy u rangefinderu je vec značně problematická.
Spousta lidí na něco podobného čeká už pěkně dlouho.
Uvidíme, snad to konečně vyjde.
-
adam
-
petr
Aktuality
-
15. 05. 2012
Získejte až 2000 Kč zpět při nákupu fotoaparátu Pentax
Uvažujete o nákupu fotoaparátu značky Pentax? Nyní máte možnost ho nakoupit výhodně. Pokud v období počínaje dneškem, tj. od 15. května do 30. června nákupíte...
-
11. 05. 2012
Nový Nikon D3200 – přijďte si vyzkoušet první kusy v ČR
Pro všechny příznivce značky Nikon máme dobrou zprávu. Příští týden ve středu a čtvrtek si na našich prodejnách v Praze a Brně budete moci vyzkoušet první...