E-shop Megapixel.cz Registrace

Fuji FinePix X100

Sledujte toto téma přes RSS

11 | Stálý odkaz | Vloženo 10. 02. 2011, 23:37

nadhera... konecne neco na co cekam nekolik let..
    Jen mi mrzi ze to nemam Fujifilm SuperCCD SR Pro!!

Citovat
    Odpovědět

12 | Stálý odkaz | Vloženo 04. 01. 2012, 08:53

Je to nádherný kousek, už ho taky mám a jsem nadmíru spokojen s obrazovou kvalitou, která je až neuvěřitelná, rovněž kresba objektivu je nádherná. A ta kvalita provedení, v dnešní době kdy aušus světem vládne něco nevídaného. Určitě je třeba podpořit výrobce který se rozhodl jít cestou kvality. Není to konzumní spotřební věc pro každého, je to šperk :-) A že nemá výměný objektiv? To mi připadá poslední dobou jako výhoda, protože díky tomu může být zapuštěn do těla a je tím pádem menší a taky odpadá ta tíživá možnost volby, který objektiv vzít ssebou :-) Prosím všechny majitele aby se tady podělili o zkušenosti s focením tímto aparátem a prozradili pokud možno tipy a triky které používají, například jaké mají zkušnosti se simulací filmů, jestli zkoušeli najít "nodální bod" a fotit panorama, popř jaký vhodný stativ pro panoramatickou fotku k tomuto foťáku doporučujete atd. Díky.

Citovat
    Odpovědět

13 | Stálý odkaz | Vloženo 04. 01. 2012, 08:57

Abych jen nechválil, slabé místo tohoto foťáku je autofokus, je poměrně pomalý a ve velmi špatných světelných podmínkách se někdy vůbec nedaří zaostřit, takže pro akční foto se nehodí :-) Myslím, že je vhodný především pro cestování, turistiku, krajinu, reportáž, rodinné foto a taky amatérskou tvůrčí fotografii, na sport a fotky běhajících dětí jen omezeně :-)

Citovat
    Odpovědět

1 2

Po přihlášení budete moci pokračovat

:-) :-D :-( ;-) :O :-P

Nápověda k BBcode

• [b] a [/b] - tučný text
  • [i] a [/i] - kurzíva
  • [u] a [/u] - podtržení
  • [img] a [/img] - vložení obrázku
  • [url] a [/url] - hypertextový odkaz

Více o formátování BBcode