-
tatar22
-
Pavel
12 |
| Vloženo 04. 01. 2012, 08:53
Je to nádherný kousek, už ho taky mám a jsem nadmíru spokojen s obrazovou kvalitou, která je až neuvěřitelná, rovněž kresba objektivu je nádherná. A ta kvalita provedení, v dnešní době kdy aušus světem vládne něco nevídaného. Určitě je třeba podpořit výrobce který se rozhodl jít cestou kvality. Není to konzumní spotřební věc pro každého, je to šperk
A že nemá výměný objektiv? To mi připadá poslední dobou jako výhoda, protože díky tomu může být zapuštěn do těla a je tím pádem menší a taky odpadá ta tíživá možnost volby, který objektiv vzít ssebou
Prosím všechny majitele aby se tady podělili o zkušenosti s focením tímto aparátem a prozradili pokud možno tipy a triky které používají, například jaké mají zkušnosti se simulací filmů, jestli zkoušeli najít "nodální bod" a fotit panorama, popř jaký vhodný stativ pro panoramatickou fotku k tomuto foťáku doporučujete atd. Díky.
-
Pavel
13 |
| Vloženo 04. 01. 2012, 08:57
Abych jen nechválil, slabé místo tohoto foťáku je autofokus, je poměrně pomalý a ve velmi špatných světelných podmínkách se někdy vůbec nedaří zaostřit, takže pro akční foto se nehodí
Myslím, že je vhodný především pro cestování, turistiku, krajinu, reportáž, rodinné foto a taky amatérskou tvůrčí fotografii, na sport a fotky běhajících dětí jen omezeně
Aktuality
-
15. 05. 2012
Získejte až 2000 Kč zpět při nákupu fotoaparátu Pentax
Uvažujete o nákupu fotoaparátu značky Pentax? Nyní máte možnost ho nakoupit výhodně. Pokud v období počínaje dneškem, tj. od 15. května do 30. června nákupíte...
-
11. 05. 2012
Nový Nikon D3200 – přijďte si vyzkoušet první kusy v ČR
Pro všechny příznivce značky Nikon máme dobrou zprávu. Příští týden ve středu a čtvrtek si na našich prodejnách v Praze a Brně budete moci vyzkoušet první...