Reakce na #28
Dobrý den, velmi dobré zkušenosti máme s http://www.megapixel.cz/sony-cybershot-dsc-hx5.-
32 |
| Vloženo 26. 07. 2011, 15:34
Reakce na #29
Dobrý den, snad s ním budete spokojená. Tohle je přece jen diskusní fórum, které slouží především ke sdílení svých názorů, ale ne on-line poradna.
Ta je na detailu každého produktu na našem webu.
-
33 |
| Vloženo 05. 10. 2011, 23:39
Dobrý den, jelikož jsem v technických věcech né moc zdatná, potřebovala bych poradit. Jelikož mám zatím jen obyčejný kompakt a focení mě mooc baví, ale bohužel kompaktík moje touhy už nenaplňuje, chtěla bych si pořídit nějaké větší dělo.. Fotím hlavně v přírodě, krajinu, hodně makro, detailní věcičky. Chtěla bych do toho vrazit tak kolem 10 000, ale bohužel ve většině parametrů se nevyznám a nerada bych si vybrala něco pro mě nevyhovujícího, tak vás moc prosím o pomoc s výběrem. Děkuji předem. -
pipej
34 |
| Vloženo 13. 10. 2011, 10:01
Dobrý den.Před týdnem jsem řešil tu samou věc.A ode dneška zkouším CANON SX130IS a zatím jsem tímto fotákem moc spokojený.Není to malé tělíčko kompaktu ,ale zase to není ohromné tělo zrcadlovky a dělá to I nádherná videa HD.Podle toho jakou uvádíte cenu je tento foták pro Vás dostupný cca 3x.Stál mně 3200kč i s dopravou.Má to ultrazoom a tak fotky kde poznáte postavu na kilometrovou vzdálenost nejsou nerealné a makro od 1cm je pro detail také super.Zatím Pepča -
35 |
| Vloženo 14. 10. 2011, 11:50
Dobrý den,
uvažuji o koupi kvalitního kompaktu nebo ultrazoomu.
Budu jej používat na běžné rodinné focení,výlety do přírody,dovolené apd. Vlastním digitální zrcadlovku a tak jsem zvyklý na určitou kvalitu fotografie a nerad bych si nepřiměřeně pohoršil,ikdyž jistě nějaké zhoršení kvality budu muset tolerovat.Jenže zrcadlovku s nadobíčkem nemohu neustále nosit sebou.Velmi zatěžuje v případě náročnějších alpských tůr,kdy člověk nemá ani pomyšlení na cílené kreativní focení,ale foťák bere hlavně pro vrcholové fotografie a kdyby náhodou po cestě uviděl něco zajímavého.
Vytipoval jsem si tyhle aparáty:
Canon SX40HS
SONY DSC-HX100V
Panasonic DMC-FZ150
a taky mne zaujal trochu mimo řadu,ale se zajímavým balíčkem u vás v megapixelu :
Panasonic DMC-LX5 ... jen škoda,že má tak malý zoom a snímač,takže ten je asi ze hry.
Má cenová hranice je cca 13000,- a nechci nic s výměnným objektivem.
Předem děkuji za názor. -
Lada
36 |
| Vloženo 04. 01. 2012, 15:41
Dobrý den,jsem úplnej začátečník (už trochu v letech 57 ) a chci si pořídit svůj první foťák.Mám předvybráno: Canon Power Shot SX 220HS nebo Sony Cyber Shot DSC-HX5/ HX7.Moooc jsem toho přečetl,až jsem se vtom ztratil.Fotit budu rodinu,přírodu,rybařinu doma i v Norsku na moři.Prosím poraďte který ? Ze začátku chci jen MAČKAT ! Děkuji Lada -
Lenka Lenička
-
děda Slavík
-
vlasta
40 |
| Vloženo 18. 02. 2012, 08:27
(37,38) I v cenové relaci do 6000,- kč lze vybrat slušný přístroj s dobrým makrem i s 10x zoomem,a není přitom nutné čekat na uvedení nových modelů,cena těchto při uvedení na trh bývá vždy nestydatě vysoká,jako příklad uvedu TZ 20 od Panasoniku,jehož cena během roku klesla o více než 3200 kč.
Jako velmi slušný kompakt v této ceně je například Sony HX5 (popř. HX7),kde právě Vámi zmíněné makro i kvalita objektivu s 10x zoomem je na svou třídu výborná.
Aktuality
-
15. 05. 2012
Získejte až 2000 Kč zpět při nákupu fotoaparátu Pentax
Uvažujete o nákupu fotoaparátu značky Pentax? Nyní máte možnost ho nakoupit výhodně. Pokud v období počínaje dneškem, tj. od 15. května do 30. června nákupíte...
-
11. 05. 2012
Nový Nikon D3200 – přijďte si vyzkoušet první kusy v ČR
Pro všechny příznivce značky Nikon máme dobrou zprávu. Příští týden ve středu a čtvrtek si na našich prodejnách v Praze a Brně budete moci vyzkoušet první...