Všechny nabíječky akumulátorů a baterií, co mám a co jsem kdy měl, tak při nabíjení jejich diody svítí a po nabití se vypnou nebo změní barvu, jenom o této je tomu ale jinak. Takže, když jsem se v přiloženém stručném tištěném návodu dočetl, že: ...Pokud bliká během nabíjení kontrolka CHARGE... a problém přetrvává, ihned přestaňte nabíječku používat a odneste baterii i nabíječku k prodejci nebo do servisu..., zatrnulo ve mně a když si dioda furt vesele blikala, volal jsem na reklamaci, co tedy s tím? Tam mně řekli - reklamovat a poslat zpět celý set, že to se prý stává a asi bude vadná baterie.
No nic, horší už to být nemůže, takže nechávám vzteky baterku v nabíječce i s blikající diodou, chystám krabici a zjišťuji, jak poslat balík zpět přes PPL. Později si pak najednou ale začala dioda svítit trvale, zkusím tedy aku ve foťáku a indikátor hlásí naplno nabito. Hmmm...
Takže, ten kdo měl u Nikonu pod palcem vydání tištěného návodu, by zasloužil řádně dostat přes prsty a já jen doufám, že už žádný "problém" nebude.