-
branislavP
-
Adéla
32 |
| Vloženo 11. 02. 2012, 15:55
Ahoj, mám na Vás dotaz. Koupila jsem si foťák Nikon D5100+18-55AF-S DX VR. Vše je OK, ale mám takový problém se zoomem. Když si chci něco přiblížit, břibližuji si to objektivem, ale je problém v tom, že přiblížení je malé,tak na 2 metry maximálně. Tak mě zajímá, až si budu chtít přiblížit třeba nějaký barák v dálce, nebo ptáka na stromě, jak to mám udělat, nebo nastavit, a nebo mít jiný objektiv?
-
vlasta
-
Veronika
34 |
| Vloženo 30. 03. 2012, 10:33
Dobrý den,
Chtěla bych si zrcadlovku Nikon D5100 pořídit , ale chci se zeptat zda je v každém balení i objektiv, nebo je to jen tělo zrcadlovky a objektiv musím dokoupit?napr. zde http://www.czc.cz/nikon-d5100-telo/104890/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Digitalni_zrcadlovky&utm_term=Nikon_D5100_telo_VBA310AE děkuji za odpoved V. -
37 |
| Vloženo 04. 05. 2012, 23:43
A jejda...
Vedle přepínače režimů (to je to velké kolečko nahoře) je taková "páčka" a vedle ní namalována šipka a v rámečku [Lv]. Když tu páčku přitáhneš k sobě a pustíš, spustí se onen režim "LV" (LiveView, česky živý náhled) a naběhne ten tvůj "hledáček na displeji"....
Jinak přes displej to pak ostří podstatně hůř (ve špatném světle třeba ani ne) a pomaleji (i v dobrém světle), aby tu pak nebyl další dotaz... Ale v pohodě, aspoň je zábava... od toho je tu zde toto fórum.
Ale i tak doporučuji přesto přelouskat manuál, ale ten v pdf (z přiloženého CD), ten tištěný je více či méně zestručněný a leccos v něm chybí.
Aktuality
-
15. 05. 2012
Získejte až 2000 Kč zpět při nákupu fotoaparátu Pentax
Uvažujete o nákupu fotoaparátu značky Pentax? Nyní máte možnost ho nakoupit výhodně. Pokud v období počínaje dneškem, tj. od 15. května do 30. června nákupíte...
-
11. 05. 2012
Nový Nikon D3200 – přijďte si vyzkoušet první kusy v ČR
Pro všechny příznivce značky Nikon máme dobrou zprávu. Příští týden ve středu a čtvrtek si na našich prodejnách v Praze a Brně budete moci vyzkoušet první...