E-shop Megapixel.cz Registrace

Olympus mju tough-8010 nebo tg-810

Sledujte toto téma přes RSS
  • 1 | Stálý odkaz | Vloženo 09. 07. 2011, 23:24

Dobrý večer, na uživatele se zkušenostmi s těmito fotáky. Chtěl jsem si pořídit Olympus mju tough-8010, ale pak vyšel na trh tg-810 a ted váhám a nevím. Spousta uživatelů píše, že je gps zklamalo, tak bych rád poprosil ještě o nějaké příspěvky, jestli je opravdu tak tragické? A jestli má někdo už prakt. zkušenosti s 3d foto tohoto fotáku? To budou asi největší rozdíly oproti tough 8010 a pokud je gps opravdu tak špatné a 3d foto člověk tolik nevyužije, tak mě přijde zbytečně připlácet 2 500,-. Nebo se tolik liší kvalita fotek? Dočetl jsem se, že foták se musí nabíjet celý, ne jen baterka, čili by mě zajímala zhruba délka nabíjení. Jaká je průměrná výdrž se zapnutou gps? Pokud by to byl aspon 1 den, tak to mě stačí a večer nabít. Jaké máte zkušenosti s joystickem na ovládání? Někteří píšou, že je to špatné řešení. 8010 má podle obrázků směrové šipky. Taky mě zaráží, že 810 má vnitřní pamět jen 20mb oproti 8010 s 2gb. Foták si chci pořídit do 14 dnů, takže předem moc děkuji za odpovědi. Nashledanou

Citovat
    Odpovědět

Po přihlášení budete moci pokračovat

:-) :-D :-( ;-) :O :-P

Nápověda k BBcode

• [b] a [/b] - tučný text
  • [i] a [/i] - kurzíva
  • [u] a [/u] - podtržení
  • [img] a [/img] - vložení obrázku
  • [url] a [/url] - hypertextový odkaz

Více o formátování BBcode

Náhled