-
11 |
| Vloženo 11. 11. 2011, 13:52
Dobrý den, mohu poprosit o radu s výběrem kompaktního fotoaparátu, kromě fotek mi jde i o kvalitu videa. Cena okolo 5000. Zatím mám předvybrané tyto foťáky, mohu poprosit o Váš názor. Děkuji.
PANASONIC Lumix DMC-TZ20
PANASONIC Lumix DMC-TZ10
Panasonic DMC-ZX1EP-S
Nikon Coolpix S8100
Canon IXUS 210
Sony Cyber-Shot DSC-HX5 -
12 |
| Vloženo 15. 11. 2011, 10:19
Reakce na #11
Dobrý den, já bych z tohoto výběru zvolil asi http://www.megapixel.cz/sony-cybershot-dsc-hx5, ve své kategorii je vynikající. -
sarka
13 |
| Vloženo 05. 02. 2012, 10:43
Dobrý den,
potřebovala bych poradit s výběrem fotoaparátu s hezkými snímky
. Potřebovala bych něco pokud možno menšího, fotím především postavy v krajiněa v místnosti, a protože máme malé dítě, měl by mít fotoaparát rychlejší spoušť, u našeho olympusu se mi stane, že než se fotka vyfotí, tak náš malý je už někde jinde.
Uvítala bych režim panorama jako má sony.... tedy najdenou vyfotíte celé panorama a nestrefujete se do bodíků pro napojení jednotlivých fotografií.
Pokud by měl fotoaparát dotykový displej, bylo by to výhodou, protože zaostřování je tím pádem jednodušší, ale obejdu se i bez něho.
Mnohokrát děkuji za radu Šárka -
14 |
| Vloženo 05. 02. 2012, 19:22
Dobrý den, šikovných malých kompaktů je na novinkách na Megapixelu celá řada a když jsi dáte do..... technického porovnání.... si najdete ten svůj přístroj.....ono je těžké někomu určovat nějaký směr.....ono to také není o rychlostii spouště ,ale rychlosti zaostření ,meření expozice atd.....nepíšete jaký je přístroj starý ani značku ani kolik chcete investovat, dnes jsou již docela rychlé a dotykové displeje a vyspělé panoráma jsou běžné v nových přístrojích..... -
Sarka
15 |
| Vloženo 06. 02. 2012, 08:46
dobrý den, děkuji za odpověď.vlastně mám dva fotoaparáty. Sony cybershot podvodní- který jsem několikrát reklamovala protože do něj teče voda a nakonec mi vrátili jiný přístroj s přelepeným výrobním číslem. S tím jsem byla celkem spokojená (dokud se nezačal kazit), ale bojím se Sony kvality a servisu.
Mým druhým fotoparátem je podvodní olympus, ale je strašně pomalý a kvalita nic moc, hlavně je strašně težký.
Rozhodla jsem se tedy olympus nechat jakopodvodní a pořídit si něco s ohledem na kvalitu fotografie, ale nevím kde začít, těch fotoparátů je tolik. Chtěla bych hezké fotografie, video není důležité, ale panorama používám často a olympus ho podle mě nezvládl.Děkujiza radu -
16 |
| Vloženo 06. 02. 2012, 10:04
Dobrý den, jasně je lepší vzít letošní modely, protože konkurence je celkem velká tak výrobci se snaží vychytávky / skládání panoramat či jiné/ vylepšit a urychlit...Já si mám kompakt Canon už 5 let starý, ale třeba u panoramat mi přijde rychlý a logický systém, třeba si vemte výběr v Canonu, Panasoniku. Olympus mne třeba nebavil ovládáním,i když mám zrcadlovku,ale to je jiná kapitola...Ono, že nějaký model výrobce mě vyhovuje tak nemám povahu to někomu vnucovat či oslavovat.....tam si opravdu člověk musí najít to co mu... sedí...a aby byl spokojen nejen výsledkem ale i vlastním focením a ,že je přístrojů více tak je dobře, všechny vesměs dávají dobré výsledky. Asi výhodné pro Vás si udělat soupis fotáku a přijít do prodejny a v klidu si nechat fyzicky předvést v té činosti která je pro Vás zajímavá a různě porovnat..../ znám i případy nákupu kompaktu jen podle váhy ..../
Přeji dobrý klidný výběr.
-
Švesi
-
Ripperman
-
Zdena
20 |
| Vloženo 15. 02. 2012, 19:28
Dobrý den, potřebovala bych poradit s výběrem fotoaparátů. Moc tomu nerozumím. Foťoaparát budu používat na běžné rodinné focení - krajina, dovolená, různé akce vevnitř i venku. Upřednostňuji kvalitní fotografie. Dále moje požadavky jsou co největší zoom, dobrá světelnost atd. No prostě dobrý foťák. Cena tak do 5500,- Kč.
Děkuji za radu Zdena
Aktuality
-
15. 05. 2012
Získejte až 2000 Kč zpět při nákupu fotoaparátu Pentax
Uvažujete o nákupu fotoaparátu značky Pentax? Nyní máte možnost ho nakoupit výhodně. Pokud v období počínaje dneškem, tj. od 15. května do 30. června nákupíte...
-
11. 05. 2012
Nový Nikon D3200 – přijďte si vyzkoušet první kusy v ČR
Pro všechny příznivce značky Nikon máme dobrou zprávu. Příští týden ve středu a čtvrtek si na našich prodejnách v Praze a Brně budete moci vyzkoušet první...