-
kamil274
1 |
| Vloženo 01. 10. 2011, 12:23
Dobrý den,po asi měsíčním prohlížení fotek a videíí,recenzí a diskusí různých značek ultrazomů jsem dospěl k těmto dvoum modelům.Je velká škoda,že nemají stejnou hodnotu zoom 30x (optických).Fotky a videa jsou úžasné,ale u sony se mi zdají býti videa lepší,těžko říci.Dobré je,že oba umí fotit při natáčení videa a na video to nemá žádný vliv.Nemžu se rozhodnout jaký model si pořídit,o cenu mi ani tak nejde,hlavně o kvalitu foto a video.Máte někdo zkušenosti s těmito modely,uvítám jakékoliv poznatky.Nebo co by ste mi doporučili.Dá se říct,že fotím a natáčím vše od dětí až po letadla,moje nová záliba focení noční oblohy,planet.Mám doma starej panasonic dmc-tz4,když ho dám k dalekohledu 30x70 tak jsou to zajímavé fotky.U těhle modelů bych nemusel tahat jěště dalekohled,teď de oto,který znich je lepší.Děkuji všem kamil
-
Rizo
-
kamil274
-
kamil274
4 |
| Vloženo 15. 01. 2012, 18:17
Rozhodl jsem se hlavně kvůli videu a optickému zomu,u toho panasonica se mi zdálo to video nějaký roztřesený,u sonyho je klid i při 30x zoom.Zatím se sním seznamuju pořídil jsem si ho hned 2.ledna,mám doma ještě panasonic tz 4 tak můžu porovnávat,ale fotky mi zatím přijdou lepší z toho panasonica.
Aktuality
-
14. 02. 2012
Přijďte na prezentaci novinek Nikon D800 a D4
Rádi bychom vás pozvali do prodejen Megapixelu na prezentaci nových zrcadlovek Nikon D800 a D4. Odborník z Nikonu Vám tyto novinky předvede a můžete si je samozřejmě...
-
10. 02. 2012
Nový Olympus E-M5 - excelentní výkon v retro těle
Nový přírůstek do rodiny kompaktů s výměnnými objektivy Olympus OM-D E-M5 vypadá na první pohled jako by byl vyroben někdy začátkem 80. let minulého století....