E-shop Megapixel.cz Registrace

Sony hx-100v nebo Panasonic Lumix DMC-FZ150

Sledujte toto téma přes RSS

1 | Stálý odkaz | Vloženo 01. 10. 2011, 12:23

Dobrý den,po asi měsíčním prohlížení fotek a videíí,recenzí a diskusí různých značek ultrazomů jsem dospěl k těmto dvoum modelům.Je velká škoda,že nemají stejnou hodnotu zoom 30x (optických).Fotky a videa jsou úžasné,ale u sony se mi zdají býti videa lepší,těžko říci.Dobré je,že oba umí fotit při natáčení videa a na video to nemá žádný vliv.Nemžu se rozhodnout jaký model si pořídit,o cenu mi ani tak nejde,hlavně o kvalitu foto a video.Máte někdo zkušenosti s těmito modely,uvítám jakékoliv poznatky.Nebo co by ste mi doporučili.Dá se říct,že fotím a natáčím vše od dětí až po letadla,moje nová záliba focení noční oblohy,planet.Mám doma starej panasonic dmc-tz4,když ho dám k dalekohledu 30x70 tak jsou to zajímavé fotky.U těhle modelů bych nemusel tahat jěště dalekohled,teď de oto,který znich je lepší.Děkuji všem kamil :-)

Citovat
    Odpovědět

2 | Stálý odkaz | Vloženo 22. 12. 2011, 17:22

Dobrý den,
    já mám po pár týdnech úplně to stejné. Taky mě vyšli tyto dva stroje a nejsem schopen se mezi nimi rozhodnout. :-)
    Můžu se zeptat, co jste tedy vybral a hlavně co rozhodlo o výběru?
    Díky

Citovat
    Odpovědět

3 | Stálý odkaz | Vloženo 15. 01. 2012, 18:12

Vybral jsem Sonyho,video a stabilizace je super,ale nějak pořád bojuju s fotkama

Citovat
    Odpovědět

4 | Stálý odkaz | Vloženo 15. 01. 2012, 18:17

Rozhodl jsem se hlavně kvůli videu a optickému zomu,u toho panasonica se mi zdálo to video nějaký roztřesený,u sonyho je klid i při 30x zoom.Zatím se sním seznamuju pořídil jsem si ho hned 2.ledna,mám doma ještě panasonic tz 4 tak můžu porovnávat,ale fotky mi zatím přijdou lepší z toho panasonica.

Citovat
    Odpovědět

Po přihlášení budete moci pokračovat

:-) :-D :-( ;-) :O :-P

Nápověda k BBcode

• [b] a [/b] - tučný text
  • [i] a [/i] - kurzíva
  • [u] a [/u] - podtržení
  • [img] a [/img] - vložení obrázku
  • [url] a [/url] - hypertextový odkaz

Více o formátování BBcode

Náhled

Akce týdne

• Panasonic Lumix DMC-TZ20 červený Panasonic Lumix DMC-TZ20 červený

Dostupnost: Skladem >5 ks

5 790 Kč s DPH

Porovnat

Model Panasonic Lumix DMC-TZ20 nabízí univerzální 16x zoom LEICA od 24mm se špičkovým videozáznamem v nejvyšším rozlišení Full HD, schopnost pořizovat 3D snímky bez …

Akce Slevněné zboží Doprodej

• Sony CyberShot DSC-W570 černý Sony CyberShot DSC-W570 černý

Dostupnost: Skladem >5 ks

2 990 Kč s DPH

Porovnat

Elegantní lehoučký kompakt Sony CyberShot DSC-W570 zaujme nejenom vybroušeným designem, ale i funkcemi a technickým vybavením. Za zmínku patří především vysoké …

Akce Slevněné zboží Doprodej

Aktuality