-
Švesi
-
Jitka
12 |
| Vloženo 30. 12. 2011, 11:50
Mám obdobný dotaz jako předcházející příspěvek. Odolný, skladný fotoaparát na focení převážně sportu, koní, přírody, a tak běžných rodinných fotografíí. Občas krátké videjko (ukázání např chyby nad skokem) předchozí fotoaparát dopadl velmi špatně, proto mám strop 5000,- i se základním vybavením. Díky -
Švesi
-
Švesi
-
Jitka
-
Švesi
16 |
| Vloženo 31. 12. 2011, 15:30
ještě levnější než TG 610 je tady fujifilm http://www.megapixel.cz/fuji-finepix-xp30-modry#parameters , ale v tomhle případě bych stejně s těch dvou vzal Olympus... -
Jitka
17 |
| Vloženo 14. 01. 2012, 08:53
tak jsem koukala sama a chtěla bych vysvětlit (pro laika) jaký je rozdíl mezi Olympus TG 310 a VR 310 z čeho polezou lepší a pohotovější fotky při sportu - opravdu myslím třeba věc jako je kůň najíždí na skok a foťák stihne třeba 5 kvalitních fotografií a nikde se nemusí pracně nic lovit a nastavovat, prostě se max navolí režim sport - totiž když chcete vyfotit sebe, tak dáte foťák někomu komu je jakékoliv školení ukradené a maximálně zmáčkne spoušť - díky za názor
Jo a cenu obou včetně příslušenství - karta s dostatečnou kapacitou, baterie, pokud karta nepasuje do PC tak kabel atp - prostě pro laika - díky -
Terka
18 |
| Vloženo 02. 04. 2012, 13:43
Dobrý den,
Fotím už delší dobu s malým kompaktem od Kodaku (teď si bohužel nevzpomínám na jméno) a kamarádky a rodiče říkají že fotím opravdu dobře. Chtěla bych už něco více profesionálního s lehkým ovládáním a hodně kvalitními fotkami. Jedna kamarádka fotila s podobným foťákem jako já a hned přešla k zrcadlovce Canon 1100D a jde jí to od začátku ale nejsem si jistá jestli by mi to taky šlo. Prostě bych si už chtěla koupit něco kvalitnějšího na focení kamarádů někde v přírodě a taky aby to umělo dobré fotky u moře. Cena by měla být do takovích 9 000,-
Díky za radu Terča =) -
Švesi
-
Mikros123456
Aktuality
-
15. 05. 2012
Získejte až 2000 Kč zpět při nákupu fotoaparátu Pentax
Uvažujete o nákupu fotoaparátu značky Pentax? Nyní máte možnost ho nakoupit výhodně. Pokud v období počínaje dneškem, tj. od 15. května do 30. června nákupíte...
-
11. 05. 2012
Nový Nikon D3200 – přijďte si vyzkoušet první kusy v ČR
Pro všechny příznivce značky Nikon máme dobrou zprávu. Příští týden ve středu a čtvrtek si na našich prodejnách v Praze a Brně budete moci vyzkoušet první...