E-shop Megapixel.cz Registrace

Olympus C 70 problém s paměťovými kartami

Sledujte toto téma přes RSS

1 | Stálý odkaz | Vloženo 20. 01. 2012, 01:05

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně paměťových karet. Do fotoaparátu Olympus C 70 jsem používala kartu o velikost 512 MB a kartu o velikosti 2 GB. Zhruba po 3 letech používání 2GB karty se fotoaparát zasekl a požadoval, aby byla karta naformátována. Domnívala jsem se, že je to tím, že karta je nevhodná pro tento typ fotoaparátu. Začala jsem používat původní 512 MB velkou kartu, ale zhruba půl roku po problému s 2GB kartou, fotoaparát psal že karta je plná, po otevření menu se objevil nápis žádný obrázek a fotoaparát požadoval naformátování. Mohla jsem nějak "ublížit" fotoaparátu používáním 2GB karty? Může problémy s kartami způsobovat fotoaparát a jak to popřípadě odstranit? A jak získat zpět ztracené fotky? Mnohokrát děkuji za radu.... :-)

Citovat
    Odpovědět

Po přihlášení budete moci pokračovat

:-) :-D :-( ;-) :O :-P

Nápověda k BBcode

• [b] a [/b] - tučný text
  • [i] a [/i] - kurzíva
  • [u] a [/u] - podtržení
  • [img] a [/img] - vložení obrázku
  • [url] a [/url] - hypertextový odkaz

Více o formátování BBcode

Náhled

Akce týdne

• Panasonic Lumix DMC-TZ20 červený Panasonic Lumix DMC-TZ20 červený

Dostupnost: Skladem >5 ks

5 790 Kč s DPH

Porovnat

Model Panasonic Lumix DMC-TZ20 nabízí univerzální 16x zoom LEICA od 24mm se špičkovým videozáznamem v nejvyšším rozlišení Full HD, schopnost pořizovat 3D snímky bez …

Akce Slevněné zboží Doprodej

• Sony CyberShot DSC-W570 černý Sony CyberShot DSC-W570 černý

Dostupnost: Skladem >5 ks

2 990 Kč s DPH

Porovnat

Elegantní lehoučký kompakt Sony CyberShot DSC-W570 zaujme nejenom vybroušeným designem, ale i funkcemi a technickým vybavením. Za zmínku patří především vysoké …

Akce Slevněné zboží Doprodej

Aktuality