-
Anet
1 |
| Vloženo 20. 01. 2012, 01:05
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně paměťových karet. Do fotoaparátu Olympus C 70 jsem používala kartu o velikost 512 MB a kartu o velikosti 2 GB. Zhruba po 3 letech používání 2GB karty se fotoaparát zasekl a požadoval, aby byla karta naformátována. Domnívala jsem se, že je to tím, že karta je nevhodná pro tento typ fotoaparátu. Začala jsem používat původní 512 MB velkou kartu, ale zhruba půl roku po problému s 2GB kartou, fotoaparát psal že karta je plná, po otevření menu se objevil nápis žádný obrázek a fotoaparát požadoval naformátování. Mohla jsem nějak "ublížit" fotoaparátu používáním 2GB karty? Může problémy s kartami způsobovat fotoaparát a jak to popřípadě odstranit? A jak získat zpět ztracené fotky? Mnohokrát děkuji za radu....
Aktuality
-
14. 02. 2012
Přijďte na prezentaci novinek Nikon D800 a D4
Rádi bychom vás pozvali do prodejen Megapixelu na prezentaci nových zrcadlovek Nikon D800 a D4. Odborník z Nikonu Vám tyto novinky předvede a můžete si je samozřejmě...
-
10. 02. 2012
Nový Olympus E-M5 - excelentní výkon v retro těle
Nový přírůstek do rodiny kompaktů s výměnnými objektivy Olympus OM-D E-M5 vypadá na první pohled jako by byl vyroben někdy začátkem 80. let minulého století....