Poslední příspěvky uživatele
-
Téma
Fórum
-
Objektiv na focení krajiny
Model Canon EOS 550D určitě zabudovaný stabilizátor nemá. Společnost Canon vůbec stabilizace v těle přístroje nenabízí. Pokud... »
-
Objektiv na focení krajiny
Na krajiny je samozřejmě nejlepší co nejširší úhel záběru. Mohu tedy doporučit http://www.megapixel.cz/canon-ef-s-10-22mm-f-3-5-4-5-usm... »
-
Recenze a meganázory
No pokud mám být upřímný tak zrovna obor o kterém mluví pan Mirek, také není vždy zcela jednoznačný a jak já, tak většina lidí z... »
-
Week of life - Týden vašeho života
To tady opravdu není nikdo kdo by zkusil zdokumentovat týden svého života? Asi Vám to budem muset ukázat :-) Takže takhle to vypadá u... »
-
Jak si stojí oproti zrcadlovkám?
No tohle je určutě zajimavý pohled, ale myslím že nemáte úplně pravdu. Benzínové motory taky v nejbležší době neustoupí... »
-
Canon versus Nikon
Podle mě je to hlavně o pocitu. Více než 6 let jsem fotil Canonem a s příchodem D90 jsem přesedlal na Nikon. Nedá se říct že jedna... »
-
Full-frame (36x24mm) aneb na velikosti (alepsoň v tomto případě) opravdu záleží...
To jsme na to podobně. Taky jsem fotil pár měsíců s objektivem 18-105mm a co se ohniska týče tak jsem byl naprosto spokojen. Normální... »
-
Full-frame (36x24mm) aneb na velikosti (alepsoň v tomto případě) opravdu záleží...
Naprosto souhlasím, prodloužení ohniska následkem crop-factoru je velice příjemná věc. Zvláště pokud někdo fotografuje reportáže,... »
-
Week of life - Týden vašeho života
http://www.weekoflife.com/cz/default.aspx Jaký je váš život v obrazech? »
-
Kam vyrazit za fotkou
Pokud máte nějaké tipy na to kde jsou k vidění zajímavé fotky, nebo víte o nějaké akci kde by se dalo pořádně "zafotit" sem s nimi. »
Aktuality
-
10. 02. 2012
Nový Olympus E-M5 - excelentní výkon v retro těle
Nový přírůstek do rodiny kompaktů s výměnnými objektivy Olympus OM-D E-M5 vypadá na první pohled jako by byl vyroben někdy začátkem 80. let minulého století....
-
10. 02. 2012
Nové objektivy a kompakty Canon
Canon právě představil nové modely kompaktních fotoaparátů, což se dalo očekávat, protože s novinkami přišlo hned několik výrobců. Ale poměrně velkým...