Poslední příspěvky uživatele
-
Téma
Fórum
-
Snímače zrcadlovek teoreticky - prakticky...
No objektiv tu tvrdost neovlivní, ten může ovlivnit ostrost a kresbu ( i když ostrost a kresba jde částečně ruku v ruce). ale to je můj... »
-
Porovnání Zrcadlovek
je důležitý si uvědomit jednu věc a to je použití ccd čipu vs cmos čipu. CMOS dává měkčí výsledky, proto také má při použítí... »
-
Porovnání Zrcadlovek
je pravdou, že ta canonovská 50tka je slabá :) mimojiné je tu diskuze o tomto cenovém limitu souběžně s tímto dotazem, tak stačí... »
-
Foták pro začatečníka..
Nakonec se dopracujeme na tu d7000 nebo K5 :D (lépe ta druhá možnost) »
-
Jakou zrcadlovku vybrat
:D :D dneska je všechno rychlý no :) Takže je dáno statisticky, že i délka svateb se zkracuje? :D No Praktiku jsem měl akorát v ruce, ale... »
-
Foták pro začatečníka..
Jestli můžu se zaplést do debaty, tak 550d je skoro ve všech směrech lepší než 1100d. I obrazově (a to má 18 Mpx vs 12 u 1100d - což by... »
-
Foták pro začatečníka..
Na film se fotí pořád ...a mnoho lidí to kombinuje s digitálním světem. Přecejenom na důležité a rychlé action je digitál vhodnější... »
-
Jakou zrcadlovku vybrat
[97] Perfektně napsané, miláno :) »
-
Foták pro začatečníka..
"Canon dobrý akorát na video, na foto nee" ... Berte mě prosím s rezervou. :) Jen jsem to chtěl zlehčit :) Proč třeba nemluvíte o... »
-
Jakou zrcadlovku vybrat
No ale mně třeba nešlo o to, že to fotí líp v horších podmínkách :) mně šlo o to naučit se vypořádat s problémama :) a mít to už... »
Aktuality
-
14. 02. 2012
Přijďte na prezentaci novinek Nikon D800 a D4
Rádi bychom vás pozvali do prodejen Megapixelu na prezentaci nových zrcadlovek Nikon D800 a D4. Odborník z Nikonu Vám tyto novinky předvede a můžete si je samozřejmě...
-
10. 02. 2012
Nový Olympus E-M5 - excelentní výkon v retro těle
Nový přírůstek do rodiny kompaktů s výměnnými objektivy Olympus OM-D E-M5 vypadá na první pohled jako by byl vyroben někdy začátkem 80. let minulého století....